Hoe gaan wij om met Corona?

Laatste update: 24 juli 2022

Corona en onze reizen

De Corona situatie in Nederland en op onze bestemmingen verandert continu. Wij bewegen daarin steeds mee om zo veel mogelijk reizen op een verantwoorde manier door te kunnen laten gaan. Dit kan variëren van een kleine aanpassing tot een andere bestemming. Bij grote veranderingen overleggen we uiteraard met jou en kun je altijd je reis alsnog annuleren.

Jouw reisgeld
Je kunt je reis gerust bij ons boeken, want als deze niet door kan gaan door Corona krijg je van ons 100% je reisgeld terug. Als je mee op reis gaat gaan we er vanuit dat …

  • Je voldoet aan de geldende Covid regels van het land of regio van bestemming.
  • Dit zijn bij sommige reizen meerdere landen en regio’s.

Je het volgende bij je hebt tijdens de reis:

  • een schoon mondmasker;
  • twee sneltesten;
  • bekijk ook de paklijst

Hoezeer we het je ook gunnen om te genieten van de bergen, het mag niet ten koste gaan van jouw of andermans gezondheid. Als je enige Corona gerelateerde twijfel hebt over je gezondheid, aarzel niet en neem contact op met je huisarts of de GGD voor antwoorden.

Verantwoordelijkheid

Het is belangrijk om te weten dat je als reiziger zélf verantwoordelijk bent voor jouw persoonlijke(gezondheids-)situatie, het hebben van de juiste documenten om een land binnen te komen en het opvolgen van en voldoen aan de juiste eisen en maatregelen. Eventuele extra kosten moet je zelf betalen.

Heen & terugreis

Controleer hier de reisadviezen van de landen voor je heen & terugreis. nederlandwereldwijd.nl/reisadvies

Korting op PCR Test

Wil jij een PCR test laten afnemen? In samenwerking met onze brancheorganisatie de VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) heeft Spoedtest.nl deze aanbieding speciaal voor reizigers die een PCR-test nodig hebben. www.spoedtest.nl/vvkr