Reizen

Kijk jij uit naar een trailrunreis in de lente, zomer, herfst of winter? Reis je graag met een kleine groep onder leiding van een enthousiaste en International Mountain Leader waarbij je veilig & uitgedaagd voelt? Laat je inspireren door onze reizen! Heb je een vraag? Stel deze gerust, we helpen je graag.


LENTE

Kijk jij uit naar een trailrunbeleving in de ontluikende lente? Je rent door kleurrijke bloemenvelden en de laatste sneeuwresten van de winter en leert de bergen in een bijzondere tijd van het jaar kennen.

ZOMER

Kijk jij uit naar een heerlijke trailrunvakantie in de zomer? Wij weten wij de rustige trails in de Alpen. Doordat de sneeuw in de lente is weggesmolten kunnen we trailend naar hoge toppen!

Alle lentereizen >> Alle zomerreizen >>

HERFST

Kijk jij uit naar een week trailrunnen door indrukwekkende herfstkleuren & geuren in de Alpen? De verscheidenheid van natuur op de verschillende hoogtes zorgen voor een grandioze beleving!

WINTER

Wil jij het winterseizoen in de Alpen ontdekken op sneeuwschoenen en deelnemen aan een snowrace? We nemen je mee naar een witte bergwereld waar je stil van wordt!

Alle herfstreizen >> Alle winterreizen>>