Reizen

Kijk jij uit naar een trailrunreis in de lente, zomer, het najaar of de winter? Reis je graag met een kleine groep onder leiding van een enthousiaste en International Mountain Leader waarbij je veilig & uitgedaagd voelt? Laat je inspireren door onze reizen! Heb je een vraag? Stel deze gerust, we helpen je graag.


VOORJAAR

Kijk jij uit naar een trailrunbeleving in de ontluikende lente? Je rent door kleurrijke bloemenvelden en de laatste sneeuwresten van de winter en leert de bergen in een bijzondere tijd van het jaar kennen.

ZOMER

Kijk jij uit naar een heerlijke trailrunvakantie in de zomer? Wij weten wij de rustige trails in de Alpen. Doordat de sneeuw in de lente is weggesmolten kunnen we trailend naar hoge toppen!

Alle voorjaarsreizen >> Alle zomerreizen >>

NAJAAR

Kijk jij uit naar een week trailrunnen door indrukwekkende herfstkleuren & geuren in de Alpen? De verscheidenheid van natuur op de verschillende hoogtes zorgen voor een grandioze beleving!

WINTER

Wil jij het winterseizoen in de Alpen ontdekken op sneeuwschoenen en deelnemen aan een snowrace? We nemen je mee naar een witte bergwereld waar je stil van wordt!

Alle najaarsreizen >> Alle winterreizen>>