Partners

Bergtrails werkt met de beste materialen om de bergen in te trekken en we zijn trots op onze samenwerking met:

Rab Clothing | Bergwandelen.com Bekend van de allerbeste donsproducten is Rab® vooruitstrevend in de kwaliteit, toepassing en duurzame productie van bergkleding en -uitrusting. Rab® staat altijd voor je klaar.
Julbo Eyewear | Bergwandelen.com Julbo is de expert in bescherming voor jouw ogen en vooral gericht op omgevingen met een hoog risico, en voor de veeleisende sporters en avonturiers.
Sinds meer dan 80 jaar maakt La Sportiva bergschoenen voor uiteenlopende doeleinden. “Innovatie met passie” heeft het familiebedrijf als motto tot op de dag van vandaag. Onder dit motto produceert La Sportiva de succesvolste en meest verkochte klimschoenen ter wereld en bergschoenen en kleding voor de hoogste eisen.
Id's Me Id’s me, de sos-armband. Maak van hulpverleners geen speurhond. Draag een bandje met daarop je persoonlijke en medisch relevante gegevens. #theonlythingyoualwayswear
NKBV Bergwandelen Kies voor een bergsportverzekering bij de NKBV! Tijdens al je winter- en zomervakanties of stedentrips. Dekking voor bergsporten. Vergoedt opsporing, redding & repatriëring, waar ook ter wereld. NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Trailrunnen.nl Trailrunnen.nl organiseert trails in de mooiste gebieden van Nederland. Tijdens de evenementen vind je altijd een persoonlijke touch, een relaxte sfeer, gastvrijheid en gezelligheid.
LOGO CORPORATE PRINT - bergtrails.com Voor alle drukwerk en printing. Indoor, outdoor, industrieel en bijzondere printopdrachten. Fotografische high-end print kwaliteit.
Travelin’ ontwerpt outdoorschoenen in Nederland. Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Bekijk de collectie!
mountain-reporters Mountainreporters is een online reismagazine van Reisschrijvers Media. Met een team van zeventig freelance reporters en fotografen schrijven we dagelijks over outdoor, reizen en natuur. Laat je inspireren door onze verrassende en persoonlijke reisverhalen.
Bergsporter.com is er voor alpinisten en bergwandelaars. Vergelijk bijvoorbeeld de vele bergsportartikelen, of bekijk het complete overzicht van klim- en boulderhallen en een groot aantal bergsport gerelateerde reisaanbieders in Nederland. Of je nu een beginner of gevorderde bent, op deze website doe je kennis en inspiratie op.
ABS Rugzakken | Bergwandelen.com Een ABS-Airbag rugzak is de volgende stap in ‘veilig door de bergen’. Tijdens onze sneeuwwandeltochten zit het gebruik van een ABS-Airbag bij de reisprijs inbegrepen. Wij kiezen voor het beste pakket aan voorzorgsmaatregelen. ABS is onze partner in deze keuze.
gregory backpacks bergwandelen Gregory is een kleine en loyale rugzakfabrikant die de aller- aller beste rugzakken maken. Sinds 40 jaar innoveren zij elke keer weer de bestaande rugzak naar een nog betere variant. Daardoor zijn wij, de buitenliefhebbers, nog steeds deel van de ‘community’ van Gregory en dragen met trots en gemak onze spullen in de rugzak op weg naar de ‘Ontdekking van het onverwachte’.
msr partner bergwandelen Perfect ontwerp van ongeremde dromers: het uitgangspunt bij ons is dat een betere, veilige en betrouwbare uitrusting sleutel is naar de ont-dekking van nog mooiere avonturen.
Globetrotter Buitensport Voeding | Bergwandelen.com Gedroogd voedsel: losse ingrediënten in kleinverpakking, of samengesteld tot complete gerechten, die aan alle kwaliteitseisen voldoen die een buitenmens kan stellen: lekker, licht, voedzaam, gezond en betaalbaar!