Partners

Wij houden van delen, krachten bundelen en bruis! En dat vinden onze partners ook. We zijn dan ook erg dankbaar en trots op onze mooie samenwerkingen. We stellen ze met een grote glimlach aan jullie voor op deze pagina.

Wil jij fit genoeg zijn om maximaal te kunnen genieten van jouw waanzinnige trailrunreis of race? Michel kan je daarbij helpen!
Bergtrails tip: Kijk eens op de inspiratiepagina

Website | Facebook  | Instagram

Stichting Zevenheuvelenloop: voor lopers, door lopers! Ze organiseren elk jaar vier evenementen in de omgeving van Nijmegen.

Winfried Bats organiseert trailrun evenementen in noord en oost Nederland. Geniet van de relaxte sfeer en met je deelname geef je waarde aan de natuur!
Bergtrails tip: Beluister podcasts over de mens achter de trailrunner

Bourgondisch sportief waarbij genieten en beleven voorop staat! In de mooiste gebieden in Zuid en Oost Nederland. Kleinschalig, relaxt en persoonlijk.
Bergtrails tip: Lees enthousiaste trailrunverhalen

La Sportiva heeft als motto ‘Innovatie met passie’. Onder dit motto ontwikkelt La Sportiva succesvolle trailrunschoenen en kleding voor elke mountainrunner.
Bergtrails tip: De Bushido II trailrunschoen

De sportbrillen van Julbo zijn perfect geschikt voor trailrunning en je ogen zijn altijd beschermd zijn tegen UV-licht.
Bergtrails tip: Wij zijn fan van de Aerolite sportbril

Maak van hulpverleners geen speurhond. Draag een bandje met daarop je persoonlijke en medisch relevante gegevens.
Bergtrails tip: Boek een reis bij ons en krijg 10% korting op een SportId

Sportvoeding en supplementen. Licht verteerbaar en vriendelijk voor maag en darmen voor heel veel en langdurig sportplezier!
Krijg 20% korting op je eerste bestelling met de code: TRISPORTPHARMA20

Ga je trailrunnen in de bergen? De NKBV biedt een speciale reisverzekering met werelddekking aan, die ook specifieke trailrunrisico’s dekt.
Bergtrails tip: Leer meer op het NKBV Kenniscentum