Nieuwe samenwerking: Geen-Vliegreizen.nl

27 januari 2019 0 Door jantiene

Een paar weken geleden kwamen we in contact met Marlies Rattink. Ze vertelde enthousiast over haar missie: ze wil dat zo min mogelijk mensen met het vliegtuig gaan reizen. Daar kunnen we ons wel in vinden, dus zo volgde al snel onze samenwerking! Marlies is oprichter en beheerder van de website geen-vliegreizen.nl. Een reisportaal voor bewust reizende mensen. 

Marlies “In 2016 besloot ik te stoppen met vliegen, wellicht net zoals mensen stoppen met roken. Op een dag besef je dat het niet langer kan. Dat de schade te groot is voor het plezier dat het oplevert. Reizen is leuk. Maar dat kan ook minder milieubelastend. Met mijn website wil ik mensen bewust maken van de vervuiling die vliegen veroorzaakt en laten zien dat er alternatieven zijn. Zowel voor de manier van reizen als de reisbestemming. 

Carpoolen

Iedereen die al eens is meegeweest met een sportreis van AltijdSporten.nl, weet dat we carpoolen stimuleren en het reizen met de trein ook bijna altijd een zeer goede optie is. Het is niet alleen gezellig en voordeliger om samen te reizen, maar het geeft ook écht een goed gevoel om de natuur minder te belasten, waar we tijdens onze reizen enorm van genieten. Daar willen we maar wát graag zuinig op zijn!

Lees meer over Marlies haar Missie en bekijk alle reizen op Geen-Vliegreizen.nl >>

Tank & Plank

Reistip van onze carpoolers … doe onderweg wat oefeningetjes op de parkeerplaats, dan kom je niet zo stijf aan, zoals deze Tank&Plank van onze trainer Jan :).