Zevenheuvelen Trail

De Zevenheuvelentrail; laat je meenemen door de trails

Een event dat helemaal in het teken staat van trailrunnen in de bos- en heuvelrijke omgeving van Nijmegen. Op zaterdag liggen de paden in de bossen rondom Nijmegen voor je klaar om mee te doen met de Zevenheuvelentrail. Je kunt meedoen met afstanden van 7 km tot maar liefst 60 km met zo’n 1.300 hoogtemeters. Heb je een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie? Dan kun je meedoen met het NK Trailrunning!

Wat en voor wie

Na het succes van de eerste twee edities, komt alweer de derde Zevenheuvelentrail eraan: Op 21 september 2024 liggen de paden in de bossen rondom Nijmegen klaar voor de deelnemers aan de 7 km, 14 km, 21 km, 28 km, 42 km én een nieuwe 60 km. Met een gevarieerd aanbod in verschillende afstanden is er voor ieder wat wils, van beginnende trailers tot de bikkels die binnen 60 km zo’n 1.300 hoogtemeters willen maken.

Waar

In het Rijk van Nijmegen ervaar je de rijkdom van een levendige historie, omgeven door glooiende natuur. Dit is dé playground van Bergtrails als we het over Nederland hebben. We kennen de mooiste singletrails en weten zeker dat jij die ook prachtig gaat vinden!

Wij zijn erbij!

Uiteraard willen wij dit event en jullie niet missen. Wij strijken neer midden op het festival terrein met onze stand. Kom langs om ons te leren kennen, bij te kletsen en hoi te zeggen. Alle info voor ons volledige najaar programma en ook al volgend jaar hebben wij paraat en kan je komen halen. Vragen? Stel ze gerust. Gewoon even een praatje? Meer dan welkom!

Toch wat langzamer

Zondag 22.9.2024 vind de Zevenheuvelen Hike plaats. De Zevenheuvelen hike is een stevige wandeltocht van 7, 14, 21 of 28 km door de heuvelachtige bossen rondom Nijmegen. De Zevenheuvelenhike kenmerkt zich door het zware en uitdagende parcours. Als je aan de finish in Museumpark Orientalis komt, ben je blij en trots dat de je de tocht hebt volbracht. Je prestatie kun je vieren op het finishfestival in het sfeervolle museumpark.

Meer info!

Alles over de Zevenheuvelen Trail

Bekijk de parcoursen voor de  7 km, 14 km, 21 km, 28 km, 42 km én 60 km

Lees hier alles over het NK Trailrunninng