Jan Stehouwer – Hardlooptrainer

Multisporter Jan is gepassioneerd trailrunner, triatleet en hardloper. Als trainer brengt hij graag zijn kennis en enthousiasme al ruim 20 jaar over op anderen om zo samen de gestelde doelen te bereiken. Ongeacht of dit on road of off road is, een eerste vijf kilometer hardlopen, trailrun,  Ironman Hawaii, XTERRA, triathlon of duathlon.  Naast persoonlijke trainingen verzorgt hij ook met veel plezier clinics en trainingsweken omdat “Ik ontzettend geniet van deze dagen buiten in de natuur en de interactie met (nieuwe) mensen”. Dat komt dus wel goed met de begeleiding van onze trailrunclinics :-). Wil je meer weten over Jan’s trainingsaanpak, kijk dan eens op Ironmanager.nl

Kort interview met Jan

Wat betekent het trailrunnen in de bergen voor jou?

Trailrunnen in de bergen is de perfecte combinatie van overweldigd worden door de natuur, op jezelf aangewezen zijn, heerlijke ontspannen inspanning en weg van drukte.

Jan Stehouwer - Bergtrails.com

Wat is je guilty pleasure op de trails?

Guilty pleasure op de trails is het spotten van een beest (waarvan ik de naam dan vaak niet precies weet) op een moment dat ie jouw niet verwacht EN een stokbroodje pindakaas met hagelslag

Wat geeft jou een grote glimlach tijdens je reis?

De grote glimlach onstaat natuurlijk als deelnemers trailend op plekken komen waar ze nooit gedacht hadden uit te komen, en de reactie die dat geeft.

Welke reis of reizen raad je aan van Bergtrails en waarom?

Uiteraard raad ik IJsland aan, nieuw, spannend! Ik ben al eerder op IJsland geweest en vind het een magisch land en het is heel bijzonder om daar te trailen.