Trailrunweekenden & Trailrun Trainingweek

Van trailrunnen naar bergtrailen gecombineerd met veel fun en de mooiste uitzichten!

Gezelligheid, veel leren, mooie trailruns, fijne accommodatie in een fantastisch gebied. Dat zijn onze meerdaagse programma’s in een notendop. Tijdens deze programma’s is de leercurve het steilst. Uiteraard kan je hier prima aansluiten zonder eerder een cursus gedaan te hebben, maar het zijn ook mooie aanvullingen op onze 1-daagse masterclasses. Ga mee op trainingsweeken of trainingsweek!

Beide weekenden hebben een eigen karakter. Terwijl we (hopelijk) door de sneeuw ploeteren in het Reichswald doen we de rek- en strek in de tuin in Groesbeek. Uiteraard zijn we veel buiten, maar we kunnen wel inzoomen op de verschillende seizoenen en de daarbij behorende uitdagingen op het gebied van weer, technieken en materialen.

En tijdens de week in de Alpen gaan we de grenzen verleggen naar echt bergachtig terrein. Trailrunnen in de bergen is wel degelijk anders en je zal daar gaan merken hoe fijn het is als je zelf veel informatie in je ‘rugzak’ hebt wat je kan toepassen. Denk aan juiste klim- en daaltechnieken, hoe kijk je naar het weer, hoe gebruik je efficiënt je stokken en meer.

Heb je een vraag? Stel deze gerust, we helpen je graag.


Duitsland – Reichswald

Trailrun Trainingsweekend Reichswald (nieuw)

Vertrek: 7 februari 2025
Trailrun Trainingsweekend

NEDERLAND | GELDERLAND

Trailrun Trainingsweekend Hoge Hoenderberg

Vertrek: 15 mei 2025
Trainingsweekend

Trailrun Trainingsweek vanuit Luxe Hotel in Val d’Ultimo

Italië – Val d’Ultimo

TRAILRUNWEEK VANUIT LUXE HOTEL IN VAL D’ULTIMO

Vertrek: 19 juli 2025
Trailrun Trainingsweek