La Sportiva Sponsor voor Bergtrails

29 juni 2023 Uit Door jantiene

Wat zijn we blij! Het trailrunmerk La Sportiva is de kleding & materiaalsponsor voor Bergtrails!

Al jaren zijn we vertrouwd én fan van dit Italiaanse outdoor merk. Met de wandelreizen vanuit Bergwandelen.com hebben we al heel veel stappen gemaakt op de bergschoenen van La Sportiva. Vanaf nu ga je ons ook met dit kleurrijke trailrunmerk op de trails tegenkomen!

Gisteren ging het kernteam van Bergtrails naar het Sports Business Center in Leusden en was het ‘de grote dag!’. Heerlijk om weer bij te praten met Richard en mooie verhalen te delen. En … we ontvingen een enorm pakket met voor iedereen meerdere trailrunschoenen, kledingsets, trailrunrugzakken, trailrunstokken en heel tof promo materiaal zoals een zitzak! Je bent gewaarschuwd, daar kom je niet meer uit :)!

Wauw, wat zijn we dankbaar.

Voor deze happy-trailers was het een Sinterklaas XXL met zomertemperaturen vandaag! Richard gaf ons ook nog een uitgebreide product uitleg. Fantastisch hoe de producten ontwikkeld zijn!

Als je iets wilt weten … we helpen je graag!

Tiptop de bergen in!

Vanaf aanstaande zaterdag gaan International Mountain Leader Martine en Hardloopcoach Michel al shinen op de trails in het Italiaanse Ultimo tijdens de Trailrun Trainingsweek en vanaf 19 augustus kun je International Mountain Leader Allard en Trailrunbuddy Jantiene in Zwitserland en Italië in hun kleurrijke outfits tegenkomen tijdens de AlpenTraverse Ultratrail.

Leuke links

La Sportiva - Bergtrails